Kruidenstempelmassage een helend ritueel met heerlijke geuren.

 

Kruidenstempel massage ofwel Pantai Luar komt uit Zuid- Oost Azie en wordt daar sinds lange tijd gebruikt. Een kruidenstempel bestaat uit een specifieke samenstelling van medicinale kruiden in een katoenen of linnen zakje, zo groot als een vuist, met een steel heeft om het vast te houden.

 

De kruidenstempel wordt door  middel van waterdamp warm gemaakt. Vervolgens komen deze met korte en snelle bewegingen in aanraking met het lichaam., waardoor de energiepunten van het lichaam geactiveerd worden en de cel regeneratie op gang komt. De warme kruidenstempels worden afgewisseld met een ontspannende massage. De medicinale kruiden worden door de huid opgenomen en komen zo in het lichaam. De inhoudstoffen verzorgen ook de huid. De huid  wordt soepeler, veerkrachtiger en verjongt zich.

 

Kruidenstempels hebben zowel een ontspannende als een activerende werking. Door de speciale samenstelling van kruiden wordt de doorbloeding en stofwisseling geactiveerd. Er vindt een milde ontgifting plaats. Spieren en gewrichten worden soepeler. Daarnaast hebben de kruiden vooral in combinatie met de behandeling een rustgevend effect.

 

 

 

> Massage cursus

 

 

 Copyright © 2015 Terra Magica                                                     Kontakt      

Terra Magica

Kruidenstempel Massage